Ecomach Imp & Exp Co., LTD 86-135-1076-5230 peter@ecomachcn.com
Type C Magnetic Wireless Charging Stand Apple Devices

Type C de Magnetische Draadloze het Laden Apparaten van Tribuneapple

 • Hoog licht

  Type C Draadloze het Laden Tribune

  ,

  15W de draadloze laders magnetische auto zet op

  ,

  Apple-Apparaten draadloze het laden tribune

 • Type
  Type C de Magnetische Draadloze het Laden Apparaten van Tribuneapple
 • Materiaal
  PC+ABS
 • Compatibele Telefoon
  iPhone & Samsung
 • Schakelaartype
  Draadloos
 • Gebruik
  Celtelefoon, Hoofdtelefoon, iWatch
 • Kleur
  Witte zwarte,
 • Inputvoltage
  9V/2A
 • Outputvoltage
  9V/2A
 • outputmacht
  10W, 15W
 • Connectiviteit
  Bluetooth
 • Oem/odm
  Ja
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  ECO
 • Certificering
  CE, ROHS, UL, QI
 • Modelnummer
  EA1815
 • Min. bestelaantal
  100
 • Prijs
  USD14.99-24.99/Unit
 • Verpakking Details
  Dozen
 • Levertijd
  13-26 dagen
 • Betalingscondities
  T/T, Western Union, Paypal
 • Levering vermogen
  199900

Type C de Magnetische Draadloze het Laden Apparaten van Tribuneapple

Type C de Magnetische Draadloze het Laden Apparaten van Tribuneapple

 

Ladingsdetail:

 

1. Het laden Post voor Veelvoudige Apparaten Apple: 3 in 1 draadloze lader kunnen 3 apparaten in één keer laden - iPhone, iWatch & AirPods door één kabel te verbinden. De compatibele telefoonmodellen zijn iPhone 13/13 Pro/13 Pro Maximum, 12/12 Pro Maximum van Pro/12, 11/11 Pro Maximum van Pro/11, SE/X/XR/XS/XS Max/8/8 plus; Compatibel systeem voor Apple-Horlogereeks 6/SE/5/4/3/2 (niet het werk voor ander merkhorloge) en AirPods 2 AirPods Pro (de Behoeften belasten met het draadloze het laden geval).

 

2. 7.5W snel Ladend voor iPhone: Vergeleken bij het het laden vermogen van de officiële het laden van 5W adapter, wordt de het laden snelheid van onze iPhone het laden post verhoogd met 20%. De hoogste het laden post voor Apple-horloge is een 3W-het laden macht. De achterairpods-het laden post is een 5W-het laden macht en deze achter draadloze het laden post kan ook een qi-Toegelaten telefoon laden. Wat meer, ons pakket is omvat een adapter van 18W QC3.0 en een 3.3ft kabel USB-c. Volledig pakket, zorg-vrij gebruik.

 

Compatibele Telefoonmodellen

iPhone & Samsung

Speciale Eigenschap

Reis, Kortsluitingbescherming, snel Ladend, het Laden Indicator, Verklaarde Qi

Schakelaartype

Draadloos

Wattage

7,5 watts

Inputvoltage

12 volts

Kleur

Zwart

Huidige Classificatie

2 ampèren

Gewicht

100g

Afmetingen (mm)

100*100*6mm

OEM

De Druk van het douanemerk

Productgrootte

112*70*120mm

Verpakkingsgrootte

180*20*170mm

Kartongrootte

38*21.5*36cm

 

3. Qi-verklaarde & Veelvoudige Bescherming: De draadloze die het laden tribune door Qi wordt verklaard, van ABS materiaal wordt gemaakt dat vuurvast is brengt uw apparaten veelvoudige bescherming als objecten opsporing, temperatuurcontrole, overvoltage, kort:sluitenbescherming, en meer. Bovendien, wij hebben zorgvuldig sommige gaten van de hittedissipatie op de rug ontworpen, die hitteopeenhoping kan verminderen en uw apparaten beschermen wanneer het laden.

 

4. Vriendschappelijk telefoongeval: Onze draadloze iPhonelader kan uw telefoon normaal laden dik de telefoongeval zelfs als van 5 mm (0,2 binnen), zoals vlot siliconegeval, vlot duidelijk geval en officieel magnetisch geval. Maar het metaalgeval, het magnetische stootkussen, de creditcard, de grepen & de tribunes en het geval met een dikte groter dan 5 mm (0,2 binnen) zullen zich in het laden mengen. Gelieve te stijgen deze gevallen op wanneer het laden.

 

Type C de Magnetische Draadloze het Laden Apparaten van Tribuneapple 0

 

Met onze 3 kan in-1 draadloze het laden post, u elk van uw apparaten gelijktijdig wirelessly laden. Dit niet alleen bespaart u tijd en frustratie, maar het bespaart u ook plaats door de behoefte aan veelvoudige laders te elimineren. Onze snelle draadloze het laden technologie betekent dat u nooit lang op een volledige batterij zult moeten opnieuw wachten.

 

✓ Last 3 apparaten simultanously

✓ Elimineer slordige & verwarde koorden

reliabilty laden van ✓ 100%

 

FAQ

 

Q: WAT DRAADLOOS LAADT?

 

A: Ook gekend als het aanleidinggevende laden, is het een andere manier om uw smartphone, toebehoren, of ander compatibel apparaat te laden. Eenvoudig plaats het op een draadloos het laden apparaat – het elimineert de behoefte om kabels te laden.

 

Q: IS HET DRAADLOZE LADEN VEILIG?

A: Het stelt geen bepaald risico voor. Is de dalings Draadloze Lader getest door een onafhankelijk laboratorium en geweest Ce, FCC, en verklaarde Qi.

Q: IS HET DRAADLOZE LADEN SNELLER DAN LADEND VIA EEN KABEL?

A: Het getelegrafeerde laden is nog een beetje sneller dan draadloos.

Q: WANNEER ik GEBRUIK DALING DRAADLOZE LADER, HOE ik KAN VERTELLEN ALS MIJN APPARAAT LAADT?

A: Uw apparaat zou een indicator moeten hebben of het bericht om u te laten het weten het laadt. Als een bericht niet opduikt, controleer het batterijsymbool bij de bovenkant van het scherm om te zien of wijst het erop dat het laadt. Bovendien heeft de Dalings Draadloze Lader een LEIDEN licht op de voorzijde die zal zijn terwijl het apparaat laadt.

Q: Zal IT MIJN TELEFOON LADEN TERWIJL IT IN een COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING is?

A: Dat hangt van het ontwerp van het geval af, maar is de Dalings Draadloze Lader volledig - compatibel systeem met elk van onze gevallen. Als uw non-Native Unie geval eenvoudig een beschermend geval is, zolang zijn achterpaneel neen dikker is dan 3mm, het draadloze zou laden boete moeten werken. Nochtans, als het achterpaneel dikker is, of als het geval een batterij of ander metaal bevat, kan het de telefoon verhinderen wirelessly te laden.

Q: OMVAT HET EEN KRACHTBRON?

A: Nr, het omvat een 6,5 voet roestvrij staal USB-a aan Kabel USB-c. U zult de lader in een krachtbron moeten stoppen USB-a. Wij adviseren hoogst onze Slimme Lader, of Slimme Lader 4 voor hoge snelheid ladend in een bijkomende stijl.

Q: HET DE OVERDRACHT VAN STEUNgegevens?

A: Nr, het draadloze laden niet in het algemeen de overdracht van steungegevens.

Q: HOE HET SNEL MIJN TELEFOON ZAL LADEN?

A: Voor het iPhone 8, iPhone 8 plus, en iPhone X, iPhone Xs, iPhone Maximum Xs, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, en iPhone 11 Pro Maximum, zal het uw telefoon bij 7,5 Watts laden (gelijkwaardig aan 1,5 Ampèren). Voor alle compatibele apparaten van niet-Apple Qi, zal het uw apparaat bij 10 Watts laden (gelijkwaardig aan 2 Ampèren). Het draadloze laden wordt hoogst beïnvloed door de hitte van de lader en temperatuur van de ruimte.

Q: WORDT HET MFI VERKLAARD?

A: Het draadloze laden valt niet in de categorie van producten die aan MFi-certificatie onderworpen zijn. Daarom is de Dalings Draadloze Lader verklaarde geen MFi, maar u kunt rusten verzekerd het met uw iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone Xs zal werken, iPhone Maximum Xs, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, of iPhone 11 Promax.