Ecomach Imp & Exp Co., LTD 86-135-1076-5230 peter@ecomachcn.com
15W Qi Magnetic Fast 3 In 1 Wireless Chargers Apples Samsung

15W Qi Magnetische snel 3 in 1 Draadloze Ladersappelen Samsung

 • Hoog licht

  15W 3 in Draadloze Laders 1

  ,

  snelle draadloze lader 3 in Appelen 1

  ,

  3 in 1 Draadloze Laders Samsung

 • Type
  Magnetische Snelle Draadloze Lader 3 van 15W Qi in 1
 • Materiaal
  PC+ABS
 • Gebruik
  Celtelefoon, iWatch, Hoofdtelefoon
 • Compatibel apparaat
  iPhone & Samsung
 • Schakelaartype
  Draadloos
 • Kleur
  Witte zwarte,
 • Connectiviteit
  Bluetooth
 • Inputhaven
  Type C
 • Inputvoltage
  9V/2A
 • Outputvoltage
  9V/2A
 • outputmacht
  15W
 • Oem/odm
  Ja
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  ECO
 • Certificering
  CE, ROHS, UL, QI
 • Modelnummer
  EA3005
 • Min. bestelaantal
  100
 • Prijs
  USD14.99-24.99/Unit
 • Verpakking Details
  Dozen
 • Levertijd
  15-23 dagen
 • Betalingscondities
  T/T, Western Union, Paypal
 • Levering vermogen
  159900

15W Qi Magnetische snel 3 in 1 Draadloze Ladersappelen Samsung

Magnetische Snelle Draadloze Lader 3 van 15W Qi in Appelen 1 & Samsung

 

Productdetail:

 

1. 15W snel Ladend voor iPhone: Vergeleken bij het het laden vermogen van de officiële het laden van 5W adapter, wordt de het laden snelheid van onze iPhone het laden post verhoogd met 20%. De hoogste het laden post voor Apple-horloge is een 3W-het laden macht. De achterairpods-het laden post is een 5W-het laden macht en deze achter draadloze het laden post kan ook een qi-Toegelaten telefoon laden. Wat meer, ons pakket is omvat een adapter van 18W QC3.0 en een 3.3ft kabel USB-c. Volledig pakket, zorg-vrij gebruik.

 

2. Innovatief Ontwerp: De het ontdekken afstand van telefoon het draadloze laden is 26mm, te installeren gelieve geen beschermende dekking die dikker dan 3mm wanneer u die laden. gelieve ervoor te zorgen de telefoon volledig de draadloze lader contacteert of het niet zal laden. Nota: De draadloze laderspost is niet uitgerust met de draadloze lader van het appelhorloge, kunt u originele lader in dit product, dan last Airpods en Iwatch via USB-poorten bij de bodem installeren.

 

Compatibel Apparaat

iPhone & Samsung

Speciale Eigenschap

Reis, Kortsluitingbescherming, snel Ladend, het Laden Indicator, Verklaarde Qi

Schakelaartype

Draadloos

Wattage

7,5 watts

Inputvoltage

12 volts

Kleur

Zwart

Huidige Classificatie

2 ampèren

Gewicht

100g

Afmetingen (mm)

100*100*6mm

OEM

De Druk van het douanemerk

Productgrootte

112*70*120mm

Verpakkingsgrootte

180*20*170mm

Kartongrootte

38*21.5*36cm

 

 

3. Het verticale & Horizontale Laden voor Uw Keus: Kan de speciaal ontworpen hoog rendement dubbele rol uw telefoons onmiddellijk ontdekken zowel verticaal als horizontaal, u laten vrij spel en werken wanneer en overal, zoals praatje, aan muziek luister, feest op films, horlogevideo, las boek, behandelt het werkkwesties zonder enige vertraging.

 

4. Vriendschappelijk telefoongeval: Onze draadloze iPhonelader kan uw telefoon normaal laden dik de telefoongeval zelfs als van 5 mm (0,2 binnen), zoals vlot siliconegeval, vlot duidelijk geval en officieel magnetisch geval. Maar het metaalgeval, het magnetische stootkussen, de creditcard, de grepen & de tribunes en het geval met een dikte groter dan 5 mm (0,2 binnen) zullen zich in het laden mengen. Gelieve te stijgen deze gevallen op wanneer het laden.

 

5. Het verticale & Horizontale Laden voor Uw Keus: Kan de speciaal ontworpen hoog rendement dubbele rol uw telefoons onmiddellijk ontdekken zowel verticaal als horizontaal, u laten vrij spel en werken wanneer en overal, zoals praatje, aan muziek luister, feest op films, horlogevideo, las boek, behandelt het werkkwesties zonder enige vertraging.

 

15W Qi Magnetische snel 3 in 1 Draadloze Ladersappelen Samsung 0

 

FAQ:

 

Q: Welk apparaat werkt het met?

A: Het wordt gesteund door Qi technologie. Het werkt als magisch met om het even welke qi-Toegelaten apparaten.

 

Q: Is het veilig gebruik om het even welke Qi-lader?

A: Als de vraagschommelingen, slechts verklaarde Qi de draadloze het laden producten een veilige en betrouwbare draadloze het laden ervaring kunnen leveren.

 

Q: Ik heb een geval op mijn telefoon, het meng me in draadloze het laden van mijn telefoon mogelijkheden?

A: Het gebruiken van een geval op uw telefoon zou zich niet in zijn draadloze het laden mogelijkheden moeten mengen. In feite, om tot uw telefoon draadloos het laden compatibel systeem te maken, adviseren wij zelfs dat u een geval gebruikt om de ontvanger op zijn plaats te houden (en gebruiken van bescherming is altijd goed).

 

Q: Is er door om het even welke kans een batterij binnen de eenheid?

A: Niet op dit moment.

 

Q: Laadt het draadloze laden sneller of langzamer dan getelegrafeerd?

A: Het is allen over macht. Een draadloos het laden van 5W systeem kan tot 5W van macht aan de batterij van uw telefoon leveren. Dit is als een afzet van 5V/1A USB en daarom is het enkel snel zo zoals het getelegrafeerde laden. In het algemeen die, hangt het van de hoeveelheid macht af aan de telefoon wordt geleverd.

 

Q: Waarom is het draadloze laden zo geschikt?

A: U gaat zitten voor een kop van koffie en plaatst uw smartphone op de lijst. De telefoon steekt omhoog aan en begint om automatisch – zonder schakelaars of kabels te laden. Grijp enkel uw telefoon op uw uitweg in de ochtend, en laad het waar u – thuis, het bureau, de bibliotheek, op de trein, in uw auto of bij de lokale koffiebar nodig hebt. Aangezien het draadloze laden more and more heersende stroming wordt, draadloze het laden zullen hotspots spoedig overal beschikbaar zijn.

 

Q: Kan ik een wirelessly laden telefoon die het draadloze laden niet steunt?

Het hangt af. Om een telefoon wirelessly te laden die het draadloze laden niet heeft, hebt u een geval voor uw telefoon nodig die het draadloze laden steunt. Maak het het laden van Qi draadloze telefoongeval vast en het draadloze laden wordt toegelaten voor uw telefoon.

 

Q: Waarom houdt mijn Apple-iPhone op ladend alvorens het 100% bereikt?

A: Sinds iOS 13 werd vrijgegeven werd een nieuwe eigenschap geïntroduceerd: „Geoptimaliseerde Batterij die“ laden. Deze eigenschap is ontworpen om de levensduur van de batterij te verhogen. De software gebruikt machine lerend om een spoor van uw het laden gewoonten te houden en wacht klaar zijn met het laden van afgelopen 80%. Terwijl het Geoptimaliseerde Batterij Laden nuttig kan zijn, heeft het nadelen betreffende het hebben van uw die batterij volledig op de vraag wordt geladen.

 

Q: Kan ik mijn telefoongeval in bijlage terwijl het laden verlaten?

A: Ja, te hoeven u niet om uw geval te verwijderen alvorens te laden. Het draadloze laderswerk met de meeste lichtgewichtgevallen (< 3="" mm="">

 

Q: Kan ik veelvoudige apparaten op één draadloze lader tegelijkertijd laden?

A: Ja, ontwikkelde het draadloze laders voor zowel individueel als gedeeld gebruik. Afhankelijk van het model, kunt u één of twee telefoons wirelessly laden tegelijkertijd door hen naast elkaar op het dubbele het laden stootkussen te plaatsen.

 

Q: Wat gebeurt als ik een stuk van metaal op de lader zette?

A: De lader begint niet te laden. De zender van een draadloos het laden systeem kan ontdekken als een stuk van metaal op zijn oppervlakte wordt gevestigd.