Ecomach Imp & Exp Co., LTD 86-135-1076-5230 peter@ecomachcn.com
Magnetic Type C 3 In 1 Wireless Chargers Cellphone Headset Watches

Magnetisch Type C 3 in 1 Draadloze Hoofdtelefoonhorloges van Laderscellphone

 • Hoog licht

  Magnetische 3 in Draadloze Laders 1

  ,

  Hoofdtelefoon van de typec de draadloze lader

  ,

  3 in 1 Draadloze Ladershorloges

 • Type
  Magnetische Typec Draadloze Lader 3 in 1
 • Materiaal
  PC+ABS
 • Compatibel apparaat
  iPhone & Samsung
 • Schakelaartype
  Draadloos
 • Gebruik
  Celtelefoon, iWatch, Hoofdtelefoon
 • Kleur
  Witte zwarte,
 • Inputvoltage
  9V/2A
 • Outputvoltage
  9V/2A
 • Outputmacht
  15W
 • Connectiviteit
  Bluetooth
 • Inputhaven
  Type C
 • OEM/ODM
  ja
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  ECO
 • Certificering
  CE, ROHS, UL, QI
 • Modelnummer
  EA3009
 • Min. bestelaantal
  100
 • Prijs
  USD14.99-24.99/Unit
 • Verpakking Details
  Dozen
 • Levertijd
  15-20 dagen
 • Betalingscondities
  T/T, Western Union, Paypal
 • Levering vermogen
  178800

Magnetisch Type C 3 in 1 Draadloze Hoofdtelefoonhorloges van Laderscellphone

Magnetische Typec Draadloze Lader 3 in 1 Cellphone, Hoofdtelefoon, Horloges

 

Productdetail:

 

1. Multi-bescherming: Snel het laden draadloos ladersontwerp. Met te sterke intensiteitbescherming, overvoltagebescherming en over--temperatuurbescherming evenals buitenlandse objecten opsporingsfunctie, kan het het overbelasten van schade van materiaalbatterij verhinderen. De ladersbasis is uitgerust met een het luchten gat om het veilige laden van het apparaat te verzekeren.

 

2. SNEL LADEND: De geavanceerde technologie ontdekt uw apparaat, zal het leveren van het snelle laden 10W voor Samsung & 7.5W voor iphone.LED-lichten op de basis een duidelijke het laden aanwijzing geven. Voor snelle het laden QC 3,0 wordt de adapter vereist en inbegrepen met onze tribune, geniet van uw het laden post voor appelproducten uit de doos!

 

Type: Draadloze Lader, 3 in 1 Draadloze het Laden Post
Gebruik: Mobiele Telefoon
Materiaal: Het Vuurvaste Materiaal van PC, ABS, het Vuurvaste Materiaal van PC, ABS
Bescherming: Kortsluitingbescherming, Met lage spanning, het Overbelasten, Te sterke intensiteit, Overvoltage
Functie: Qi, QI
Certificatie FCC VAN CE ROHS
Haven: 1 x USB
Inputvoltage en stroom: 9V/2A, 100-240V/1.2A, 5V/3A, 9V/2A, 5V/3A
outputvoltage en stroom: 9V/2A, 5V/3A, 12V/1.5A
Outputmacht: 5W, 15W, 20W, 7.5W, 10W
Toepassing Slimme Mobiele Telefoon

 

3. HOOG - KWALITEITS DRAADLOZE LADER: Onze Draadloze lader krast geen iPhone/iwatch/airpods om het scherm of de randen te blokkeren wanneer het laden van het apparaat. De het laden tribune verbergt iWatch en AirPods Prokabels, besparend u plaats op uw bureau. (lasten direct door gevallen, Rubber/plastic/TPU-gevallen minder dan dikke 5mm slechts. De magnetische en de metaalgehechtheid of kaarten zullen zich in het laden mengen).

 

4. Ruimtebesparing & Gemakkelijk te dragen: De 3-in-1 draadloze lader steunt gelijktijdig snel laden, geschikt voor iPhone, iWatch en AirPods. De het laden tribune verbergt het laden kabels, makend uw bureau proper en georganiseerd. Ontworpen met eenvoudige vouwbaar, bespaart de draadloze lader plaats en in een zak gemakkelijk geplaatst. Perfectioneer voor woonkamer, slaapkamer, keuken, bureau, bibliotheek, reis en andere gelegenheden.

 

5. Vriendschappelijk geval & LEIDENE Indicator: De draadloze het laden tribune kan telefoon met beschermend geval tot 0,19“ belasten. (De Magnetische, metaalgehechtheid en andere buitenlandse voorwerpen zullen zich in het laden mengen). Bovendien, u kunt de het laden status door de LEIDENE indicator kennen. De basis toont blauw wanneer het laden, het blauwgroene licht wanneer het ontdekken van buitenlandse voorwerpen, het groene licht is altijd wanneer het laden niet. U kunt de indicatorlichten uitdoen om uw slaap worden beïnvloed te verhinderen.

 

Magnetisch Type C 3 in 1 Draadloze Hoofdtelefoonhorloges van Laderscellphone 0

 

FAQ:

 

Q: Wat kan ik met mijn draadloze lader doen?

A: U kunt uw mobiel apparaat wirelessly eenvoudig laden door het bovenop de oppervlakte te plaatsen.

 

Q: Welk apparaat werkt het met?

A: Het wordt gesteund door Qi technologie. Het werkt als magisch met om het even welke qi-Toegelaten apparaten.

 

Q: Is mijn telefoon compatibel qi-Toegelaten Qi of?

A: Of uw telefoon komt ingebed met de Qi-technologie of u kunt het met een aangepast geval qi-Toegelaten maken. Om te weten te komen als uw apparaat Qi-compatibel systeem is of als het aan één kan worden bevorderd, alstublieft naar deze verenigbaarheidsgids verwijzen.

 

Q: Is het veilig gebruik om het even welke Qi-lader?

A: Als de vraagschommelingen, slechts verklaarde Qi de draadloze het laden producten een veilige en betrouwbare draadloze het laden ervaring kunnen leveren.

 

Q: Wat als mijn telefoon niet compatibel met Qi-radio laadt?

A: Er zijn twee componenten die tot het het werk maken - 1) een lader die macht aan de telefoon overbrengt; en een ontvanger die de macht verzamelt en de batterij laadt.

 

Q: Wanneer kan ik het citaat krijgen?

A: Wij citeren gewoonlijk binnen 24 uren nadat wij uw onderzoek krijgen. Als u zeer dringend bent om de prijs te krijgen, roep ons gelieve of ons in uw e-mail te vertellen zodat wij uw onderzoeksprioriteit zullen beschouwen.

 

Q: Hoe kon ik kopen producten als er geen prijs op de website is?

A: De kopers moeten vereiste productdetails via e-mail verzenden. Dan een redelijk citaat als verzoek worden verstrekt.

 

Q: Hoe kan ik een steekproef om uw kwaliteit te controleren ertoe brengen?

A: Na prijsbevestiging, kunt u steekproeven vereisen om onze kwaliteit te controleren. Als u de steekproeven nodig hebt, zullen wij voor de steekproefkosten laden. Maar de steekproefkosten kunnen na ordebevestiging terugbetaalbaar zijn wanneer uw hoeveelheid van de orde meer dan MOQ is.

 

Q: Hoe lang kan ik om de steekproef te krijgen verwachten?

A: Nadat u de steekproeflast betaalt, zullen de steekproeven voor levering minder dan 3 dagen klaar zijn. Als het OEM steekproef misschien is duur weinig langer.

 

 

Q: Is mijn telefoon compatibel qi-Toegelaten Qi of?

A: Of uw telefoon komt ingebed met de Qi-technologie of u kunt het met een aangepast geval qi-Toegelaten maken. Om te weten te komen als uw apparaat Qi-compatibel systeem is of als het aan één kan worden bevorderd, alstublieft naar deze verenigbaarheidsgids verwijzen.

 

Q: Wat als mijn telefoon niet compatibel met Qi-radio laadt?

A: Er zijn twee componenten die tot het het werk maken - 1) een lader die macht aan de telefoon overbrengt; en een ontvanger die de macht verzamelt en de batterij laadt.

 

Q: Kan ik terwijl het navigeren van de telefoon laden?

A: Ja, maar geadviseerd niet.

 

Q: Wat wordt qi-verklaard?

A: De producten die de Qi-norm gebruiken moeten worden getest streng helpen veiligheid, interoperabiliteit en energierendement verzekeren. Slechts de producten die deze onafhankelijke laboratoriumtests hebben overgegaan kunnen het Qi-embleem gebruiken en „als qi-Verklaard“ beschouwd.

 

Q: Is mijn apparaat compatibel en heeft mijn telefoon ingebouwde Qi-verenigbaarheid?

Kom te weten als uw smartphone is of met de Qi-norm kan compatibel worden gemaakt.

 

Q: Waarom houdt mijn Apple-iPhone op ladend alvorens het 100% bereikt?

A: Sinds iOS 13 werd vrijgegeven werd een nieuwe eigenschap geïntroduceerd: „Geoptimaliseerde Batterij die“ laden. Deze eigenschap is ontworpen om de levensduur van de batterij te verhogen. De software gebruikt machine lerend om een spoor van uw het laden gewoonten te houden en wacht klaar zijn met het laden van afgelopen 80%. Terwijl het Geoptimaliseerde Batterij Laden nuttig kan zijn, heeft het nadelen betreffende het hebben van uw die batterij volledig op de vraag wordt geladen.

 

Q: Kan ik mijn telefoongeval in bijlage terwijl het laden verlaten?

A: Ja, te hoeven u niet om uw geval te verwijderen alvorens te laden. Al draadloos de laderswerk van Zens met de meeste lichtgewichtgevallen (< 3="" mm="">

 

Q: Is het een machtsbank voor uw telefoon?

A: Een machtsbank voor smartphones is gewoonlijk een draagbare batterijlader met een koord om in uw telefoon te stoppen. De draadloze laders, echter, stoppen niet in uw telefoon. Dat is het gemak van het.

 

Q: Ik zie nog een draad met de draadloze lader wordt verbonden die. Wat is het punt als er nog een koord is?

A: Ja, is dat juist. Tenzij het als de Prelude is moet het draadloze het laden stootkussen met een krachtbron worden verbonden.

 

Q: Wordt het draadloze laden betrekking gehad op WiFi?

A: No.WiFi heeft niets met het draadloze laden in deze context te doen. Het draadloze laden is een manier voor uw apparaat om batterijmacht te krijgen. Wifi is de manier uw apparaat Internettoegang krijgt.

 

Q: Hoe vergelijken de draadloze laders in snelheid bij het conventionele getelegrafeerde laden? A: Hier is een nuttige die grafiek op een recente studie wordt gebaseerd vergelijkend de het laden snelheid voor iPhone X en andere recente iPhonemodellen, met verschillende macht sources.5W - het Conventionele Laden/7.5W - snel-Ladend