Ecomach Imp & Exp Co., LTD 86-135-1076-5230 peter@ecomachcn.com
Multifunction Qi 15W Fast Wireless Charger 3 In 1 Cellphone Headset Watchs

Multifunctionele Snelle Draadloze Lader 3 van Qi 15W in 1 Cellphone-Hoofdtelefoon Watchs

 • Hoog licht

  15W snelle Draadloze Lader

  ,

  Cellphoneappel drie in één lader

  ,

  Qi Snelle Draadloze Lader

 • Type
  De multifunctionele Snelle Draadloze Lader van Qi 15W
 • Compatibel apparaat
  iPhone & Samsung
 • Gebruik
  Celtelefoon, iWatch, Hoofdtelefoon
 • Materiaal
  PC+ABS
 • Kleur
  Witte zwarte,
 • Inputhaven
  Type C
 • Schakelaartype
  Draadloos
 • Connectiviteit
  Bluetooth
 • Inputvoltage
  9V/2A
 • Outputvoltage
  9V/2A
 • outputmacht
  15W
 • Oem/odm
  Ja
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  ECO
 • Certificering
  CE, ROHS, UL, QI
 • Modelnummer
  EA3007
 • Min. bestelaantal
  100
 • Prijs
  USD14.99-24.99/Unit
 • Verpakking Details
  Dozen
 • Levertijd
  12-22 dagen
 • Betalingscondities
  T/T, Western Union, Paypal
 • Levering vermogen
  169900

Multifunctionele Snelle Draadloze Lader 3 van Qi 15W in 1 Cellphone-Hoofdtelefoon Watchs

Multifunctionele Snelle Draadloze Lader 3 van Qi 15W in 1 Cellphone, Hoofdtelefoon, Watchs

 

Productdetail:

 

1. Het laden Post voor Veelvoudige Apparaten Apple: 3 in 1 draadloze lader kunnen 3 apparaten in één keer laden - iPhone, iWatch & AirPods door één kabel te verbinden. De compatibele telefoonmodellen zijn iPhone 13/13 Pro/13 Pro Maximum, 12/12 Pro Maximum van Pro/12, 11/11 Pro Maximum van Pro/11, SE/X/XR/XS/XS Max/8/8 plus; Compatibel systeem voor Apple-Horlogereeks 6/SE/5/4/3/2 (niet het werk voor ander merkhorloge) en AirPods 2 AirPods Pro (de Behoeften belasten met het draadloze het laden geval).

 

2. Innovatief Ontwerp: De het ontdekken afstand van telefoon het draadloze laden is 26mm, te installeren gelieve geen beschermende dekking die dikker dan 3mm wanneer u die laden. gelieve ervoor te zorgen de telefoon volledig de draadloze lader contacteert of het niet zal laden. Nota: De draadloze laderspost is niet uitgerust met de draadloze lader van het appelhorloge, kunt u originele lader in dit product, dan last Airpods en Iwatch via USB-poorten bij de bodem installeren.

 

Type:

Draadloze Lader, 3 in 1 Draadloze het Laden Post

Gebruik:

Mobiele Telefoon

Materiaal:

Het Vuurvaste Materiaal van PC, ABS, het Vuurvaste Materiaal van PC, ABS

Bescherming:

Kortsluitingbescherming, Met lage spanning, het Overbelasten, Te sterke intensiteit, Overvoltage

Functie:

Qi, QI

Certificatie

FCC VAN CE ROHS

Haven:

1 x USB

Inputvoltage en stroom:

9V/2A, 100-240V/1.2A, 5V/3A, 9V/2A, 5V/3A

outputvoltage en stroom:

9V/2A, 5V/3A, 12V/1.5A

Outputmacht:

5W, 15W, 20W, 7.5W, 10W

Toepassing

Slimme Mobiele Telefoon

 

 

3. Slimme Ademhaling Nightlight: Een ademhalingsindicator die kan manueel worden aangezet/van; De pers nightlight drijft knoop aan uit te zetten als u door het LEIDENE licht wordt gestoord. De last met vertrouwen, een ademhalings blauwe LEIDEN licht wijst op uw telefoon behoorlijk en ladend, terwijl een flits blauw licht alarm wordt gericht u aan de aanwezigheid van een buitenlands voorwerp of de telefoon slecht gealigneerd bent.

 

4. Volledige Bescherming, Brandkast die laden: Deze draadloze lader gebruikt de laatst geavanceerde automatische controletechnologie. Ingebouwde beschermingen tegen overbelasting, te sterke intensiteit en overvoltagebescherming, temperatuurcontrole, buitenlandse objecten opsporing. Bewaakt uw apparatenbatterij tegen overbelastingsschade. (Nota: verwijder de magnetische of metaaltoebehoren uit het telefoongeval alvorens te laden.

 

5. SNEL LADEND: De geavanceerde technologie ontdekt uw apparaat, zal het leveren van het snelle laden 10W voor Samsung & 7.5W voor iphone.LED-lichten op de basis een duidelijke het laden aanwijzing geven. Voor snelle het laden QC 3,0 wordt de adapter vereist en inbegrepen met onze tribune, geniet van uw het laden post voor appelproducten uit de doos!

 

Met onze 3 kan in-1 draadloze het laden post, u elk van uw apparaten gelijktijdig wirelessly laden. Dit niet alleen bespaart u tijd en frustratie, maar het bespaart u ook plaats door de behoefte aan veelvoudige laders te elimineren. Onze snelle draadloze het laden technologie betekent dat u nooit lang op een volledige batterij zult moeten opnieuw wachten.

 

✓ Last 3 apparaten simultanously

✓ Elimineer slordige & verwarde koorden

reliabilty laden van ✓ 100%

Multifunctionele Snelle Draadloze Lader 3 van Qi 15W in 1 Cellphone-Hoofdtelefoon Watchs 0

FAQ

 

Q: Hoe het snel mijn telefoon zal laden?

A: Voor het iPhone 8, iPhone 8 plus, en iPhone X, iPhone Xs, iPhone Maximum Xs, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, en iPhone 11 Pro Maximum, zal het uw telefoon bij 7,5 Watts laden (gelijkwaardig aan 1,5 Ampèren). Voor alle compatibele apparaten van niet-Apple Qi, zal het uw apparaat bij 10 Watts laden (gelijkwaardig aan 2 Ampèren). Het draadloze laden wordt hoogst beïnvloed door de hitte van de lader en temperatuur van de ruimte.

 

Q: Wordt het MFI verklaard?

A: Het draadloze laden valt niet in de categorie van producten die aan MFi-certificatie onderworpen zijn. Daarom is de Dalings Draadloze Lader verklaarde geen MFi, maar u kunt rusten verzekerd het met uw iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone Xs zal werken, iPhone Maximum Xs, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, of iPhone 11 Promax.

 

Q: Zal het mijn AirPods of AirPods pro laden?

A: Ja, zal het uw AirPods (met Draadloos het Laden geval) en AirPods Pro laden. Een volledige last neemt tussen 3-5 uren.

 

Q: Geleid houdt knipperend terwijl het laden van mijn AirPods (pro). Betrokken zou ik moeten zijn?

A: Witte statusleiden kunnen herhaaldelijk knipperen of uitschakelen terwijl het laden, maar dit beïnvloedt niet de het laden vooruitgang. Op AirPods Pro, kunt u het laden status door te onttrekken op het geval controleren. Als de LEIDENE knipoogjessinaasappel, het laden nog wordt uitgevoerd is. Als de LEIDENE groene knipoogjes, het laden volledig is.

 

Q: Mijn smartphone voelt een weinig warm na het raken. Betrokken zou ik moeten zijn?

A: Helemaal niet. Het is normaal voor uw telefoon om lichtjes warm te worden wanneer wirelessly het laden. Heeft de dalings Draadloze Lader strikte veiligheidstests overgegaan. Wanneer het gebruiken van een regelmatige insteeklader, zult u opmerken dat de lader een weinig opwarmt – het is hetzelfde met het draadloze laden.

 

Q: Welke apparaten werken met het?

A: De compatibele apparaten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Apple-iPhone en Samsung Galaxy.All andere qi-Compatibele apparaten - raadpleeg gelieve uw apparatenhandboek of de fabrikant te contacteren als u onzeker bent als uw apparaat met het Draadloze Laden van Qi compatibel is

 

Q: Is de verpakking rekupereerbaar?

A: Ja. Wij zijn trots om te zeggen dat al onze verpakking rekupereerbare 100% is, zodat kunt u van grote producten genieten zonder de planeet te kwetsen.