Ecomach Imp & Exp Co., LTD 86-135-1076-5230 peter@ecomachcn.com
3 in 1 Fast Iphone Wireless Chargers iWatch AirPods

3 in Draadloze Laders iWatch AirPods van 1 de Snelle Iphone

 • Hoog licht

  Iphone Draadloze Laders AirPods

  ,

  3 in 1 Snelle Draadloze Lader 15W

  ,

  Iphone Draadloze Laders iWatch

 • Type
  Draadloze Ladersiphone
 • Materiaal
  PC+ABS
 • Kleur
  Witte zwarte,
 • Gebruik
  iPhone, iWatch, AirPods
 • Inputvoltage
  9V/2A
 • Outputvoltage
  9V/2A
 • Outputmacht
  15W
 • Connectiviteit
  Bluetooth
 • Compatibel apparaat
  iPhone & Samsung
 • Schakelaartype
  Draadloos
 • Inputhaven
  Type C
 • OEM/ODM
  ja
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  ECO
 • Certificering
  CE, ROHS, UL, QI
 • Modelnummer
  EA5005
 • Min. bestelaantal
  100
 • Prijs
  USD14.99-29.99/Unit
 • Verpakking Details
  Dozen
 • Levertijd
  15-24 dagen
 • Betalingscondities
  T/T, Western Union, Paypal
 • Levering vermogen
  149900

3 in Draadloze Laders iWatch AirPods van 1 de Snelle Iphone

3 in 1 Snelle Draadloze Ladersiphone iWatch AirPods

 

Productdetail:

 

1. Vouwbaar & Compacter: Met vouwbaar ontwerp, neemt deze draadloze laderspost zeer weinig ruimte op en kan in zelfs een zak worden geplaatst. Perfectioneer voor bureau, slaapkamer, en andere gelegenheden. En breng minder adapters en kabels wanneer het reizen of op zaken. Gemakkelijk uit te voeren, een betere keus voor u.

 

2. 3-in-1 Draadloze het Laden Post, u kunnen uw Apple-producten door dit 3 in-1 het laden post gelijktijdig laden. Het laadt tegelijkertijd uw iPhone, Apple-Horloge, en AirPods. Aangedreven door de inbegrepen 18W-adapter, de het laden tribuneoutput tot 15/10/7.5/5W voor Telefoons, 2W voor AirPods, en 2.5W voor Apple-Horloge.

 

Type:

Draadloze Lader, 3 in 1 Draadloze het Laden Post

Gebruik:

Mobiele Telefoon

Materiaal:

Het Vuurvaste Materiaal van PC, ABS, het Vuurvaste Materiaal van PC, ABS

Bescherming:

Kortsluitingbescherming, Met lage spanning, het Overbelasten, Te sterke intensiteit, Overvoltage

Steunen Zonne-energie

Nr

Productnaam

Qi Draadloze Lader

Certificaat

QI CE-FCC ROHS

USB-poort

1 x-Micro Usb

Kleur

Zwart Wit

Toepassing

Slimme Mobiele Telefoon

MOQ

5 PCs

Gewicht

100g

Afmetingen (mm)

100*100*6mm

OEM

De Druk van het douanemerk

 

3. Multi-bescherming: Snel het laden draadloos ladersontwerp. Met te sterke intensiteitbescherming, overvoltagebescherming en over--temperatuurbescherming evenals buitenlandse objecten opsporingsfunctie, kan het het overbelasten van schade van materiaalbatterij verhinderen. De ladersbasis is uitgerust met een het luchten gat om het veilige laden van het apparaat te verzekeren.

 

4. Innovatief Ontwerp: De het ontdekken afstand van telefoon het draadloze laden is 26mm, te installeren gelieve geen beschermende dekking die dikker dan 3mm wanneer u die laden. gelieve ervoor te zorgen de telefoon volledig de draadloze lader contacteert of het niet zal laden. Nota: De draadloze laderspost is niet uitgerust met de draadloze lader van het appelhorloge, kunt u originele lader in dit product, dan last Airpods en Iwatch via USB-poorten bij de bodem installeren.

 

5. De slimme die het Laden Indicator, met een ademhalingsindicator die wordt ontworpen kan worden aangezet/weg manueel, de het laden post toont de het laden status intuïtief van uw telefoon (groen licht voor reservewijze en blauw licht voor telefoon het laden wijze). Het gehele lichaam werd met een laag bedekt met zacht skin-like materiaal, die uw telefoon, Apple-Horloge, en Airpods beschermen tegen toevallige krassen.

 

6. Wijd Compatibel: Compatibel systeem met Apple-horlogereeks 6/SE/5/4/3/2, AirPods 2/1/Pro, en iPhone 13/12/12 mini 12 Pro 12 Pro Maximum SE 11/11 Pro 11 Pro Maximum 8 8 Extra MAXIMUM XR/Samsung Galaxy S20/S10/S10 van X XS/XS plus S9/S9 plus S8/S8 plus de Rand van S7/S6 plus en anderen draadloos-toegelaten Telefoons. Alle producten van FCOOL zullen garantie en leven de naverkoop van dienst van 24 maanden genieten. Om het even welke kwestie tijdens product die, alstublieft ons naverkoopteam gebruiken contacteren, zullen wij u helpen het probleem op tijd oplossen.

 

3 in Draadloze Laders iWatch AirPods van 1 de Snelle Iphone 0

FAQ:

 

Q: Is mijn telefoon compatibel qi-Toegelaten Qi of?

A: Of uw telefoon komt ingebed met de Qi-technologie of u kunt het met een aangepast geval qi-Toegelaten maken. Om te weten te komen als uw apparaat Qi-compatibel systeem is of als het aan één kan worden bevorderd, alstublieft naar deze verenigbaarheidsgids verwijzen.

 

Q: Is het veilig gebruik om het even welke Qi-lader?

A: Als de vraagschommelingen, slechts verklaarde Qi de draadloze het laden producten een veilige en betrouwbare draadloze het laden ervaring kunnen leveren.

 

Q: Wat als mijn telefoon niet compatibel met Qi-radio laadt?

A: Er zijn twee componenten die tot het het werk maken - 1) een lader die macht aan de telefoon overbrengt; en een ontvanger die de macht verzamelt en de batterij laadt.

 

Q: Wat snel draadloos laadt?

A: Sommige telefoons en draadloze laders steunen snel het laden. Met snel het draadloze laden, wordt de batterij eenvoudig geladen sneller door de het laden macht te verhogen. Dit resulteert in kortere het laden tijden.

 

Q: Hoe werkt het draadloze laden?

A: Het draadloze laden werkt door iets wat magnetische inductie wordt genoemd. In aanleidinggevende het laden systemen, wordt de energie overgebracht tussen rollen door een magnetisch veld via aanleidinggevende koppeling.

 

Q: Wat wordt qi-verklaard?

A: De producten die de Qi-norm gebruiken moeten worden getest streng helpen veiligheid, interoperabiliteit en energierendement verzekeren. Slechts de producten die deze onafhankelijke laboratoriumtests hebben overgegaan kunnen het Qi-embleem gebruiken en „als qi-Verklaard“ beschouwd.

 

Q: Kan ik een wirelessly laden telefoon die het draadloze laden niet steunt?

Het hangt af. Om een telefoon wirelessly te laden die het draadloze laden niet heeft, hebt u een geval voor uw telefoon nodig die het draadloze laden steunt. Maak het het laden van Qi draadloze telefoongeval vast en het draadloze laden wordt toegelaten voor uw telefoon.

 

Q: Is mijn apparaat compatibel en heeft mijn telefoon ingebouwde Qi-verenigbaarheid?

A: Kom te weten als uw smartphone is of met de Qi-norm kan compatibel worden gemaakt.

 

Q: Is de verpakking rekupereerbaar?

A: Ja. Wij zijn trots om te zeggen dat al onze verpakking rekupereerbare 100% is, zodat kunt u van grote producten genieten zonder de planeet te kwetsen.