Ecomach Imp & Exp Co., LTD 86-135-1076-5230 peter@ecomachcn.com
3 in 1 Fast Iphone Wireless Chargers Apple 9V 2A

3 in Draadloze Laders Apple 9V 2A van 1 de Snelle Iphone

 • Hoog licht

  3 in Draadloze Laders van 1 de Snelle Iphone

  ,

  3 in 1 appel het laden post 15W

  ,

  de Draadloze Laders van 9V 2A Iphone

 • Type
  3 in 1 Snelle Draadloze Lader Apple
 • Materiaal
  PC+ABS
 • Kleur
  Witte zwarte,
 • Gebruik
  iPhone, iWatch, AirPods
 • Inputvoltage
  9V/2A
 • Outputvoltage
  9V/2A
 • Outputmacht
  15W
 • Connectiviteit
  Bluetooth
 • Gewicht
  100g
 • Afmetingen (mm)
  100*100*6mm
 • Inputhaven
  Type C
 • OEM/ODM
  ja
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  ECO
 • Certificering
  CE, ROHS, UL, QI
 • Modelnummer
  EA5007
 • Min. bestelaantal
  100
 • Prijs
  USD14.99-29.99/Unit
 • Verpakking Details
  Dozen
 • Levertijd
  14-24 dagen
 • Betalingscondities
  T/T, Western Union, Paypal
 • Levering vermogen
  139800

3 in Draadloze Laders Apple 9V 2A van 1 de Snelle Iphone

3 in 1 Snelle Draadloze Lader Apple

 

Productdetail:

 

1. 3-in-1 de draadloze het Laden Post, u kan uw Apple-producten door dit 3 in-1 het laden post gelijktijdig laden. Het laadt tegelijkertijd uw iPhone, Apple-Horloge, en AirPods. Aangedreven door de inbegrepen 18W-adapter, de het laden tribuneoutput tot 15/10/7.5/5W voor Telefoons, 2W voor AirPods, en 2.5W voor Apple-Horloge.

 

2. VOOR ALLEN, Efficiënt en Schoon: Niet alleen appel het laden qi-laat de post, dit 3 in 1 Draadloze het laden poststeun allen telefoons, Apple-Horloge (S2-S5) toe en die Airpods (2, Pros) gelijktijdig, enkel plaats uw telefoon/iWatch/Airpods op de het laden oppervlakte, knoeit kabels (voor telefoon case≤5mm of geen geval niet meer worden geadviseerd)

 

Type:

Draadloze Lader, 3 in 1 Draadloze het Laden Post

Gebruik:

Mobiele Telefoon

Materiaal:

Het Vuurvaste Materiaal van PC, ABS, het Vuurvaste Materiaal van PC, ABS

Bescherming:

Kortsluitingbescherming, Met lage spanning, het Overbelasten, Te sterke intensiteit, Overvoltage

Steunen Zonne-energie

Nr

Productnaam

Qi Draadloze Lader

Certificaat

QI CE-FCC ROHS

USB-poort

1 x-Micro Usb

Kleur

Zwart Wit

Toepassing

Slimme Mobiele Telefoon

MOQ

5 PCs

Gewicht

100g

Afmetingen (mm)

100*100*6mm

OEM

De Druk van het douanemerk

 

3. HOOG - KWALITEITS DRAADLOZE LADER: Onze Draadloze lader krast geen iPhone/iwatch/airpods om het scherm of de randen te blokkeren wanneer het laden van het apparaat. De het laden tribune verbergt iWatch en AirPods Prokabels, besparend u plaats op uw bureau. (lasten direct door gevallen, Rubber/plastic/TPU-gevallen minder dan dikke 5mm slechts. De magnetische en de metaalgehechtheid of kaarten zullen zich in het laden mengen).

 

4. ALLES WORDT PROPER: Vermoeid van veelvoudige koorden? Onze draadloze laderstribune bespaart plaats op uw bureau, vergt het slechts één (inbegrepen) kabel en QC 3,0 adapter. Onze het laden dokpost is geschikt voor zowel huis als bureau het gebruiken en geeft u echte draadloze ervaring.

 

5.  TOEPASSELIJKE APPARATEN: De draadloze post Compatibel met iPhone 12 Promax/12 Pro/12/se2/iphone11 Promax/11 Pro/11/XS Max/XS/XR/X/8 Plus.The draadloze post Compatibel met Horlogereeks SE/6/5/4/3/2 (niet geschikt voor Apple-Horloge Series1), AirPods 2/pro. De draadloze lader is ook geschikt om telefoons te laden die het draadloze laden van QI, zoals Samsung Galaxy S10/S10 Plus/S10e/Note 10/Note26, enz. steunen.

 

Het veilige Laden

Het niet wordt veiliger dan dit. Het het laden signaal gaat door de meeste smartphonegevallen tot 0.25in.

het draadloze laden is niet compatibel met metaalgevallen.

 

Het antislip Opvullen

Plus, maakt het feit van het zijn een stevig stuk van technologie, gladde, stevige ontworpen, en eigenschappen een antislipsiliciumstootkussen tot het de veiligste plaats u uw telefoon op kunt zetten.

 

Het efficiënte Koelen

Een ingenieuze manier om uw het laden post te houden werkend in munt, oorspronkelijke voorwaarde. Het verhindert uw apparaten te oververhitten en verzekert voor de komende jaren optimale het laden prestaties.

 

3 in Draadloze Laders Apple 9V 2A van 1 de Snelle Iphone 0

 

FAQ

 

Q: Wat wordt qi-verklaard?

A: De producten die de Qi-norm gebruiken moeten worden getest streng helpen veiligheid, interoperabiliteit en energierendement verzekeren. Slechts de producten die deze onafhankelijke laboratoriumtests hebben overgegaan kunnen het Qi-embleem gebruiken en „als qi-Verklaard“ beschouwd.

 

Q: Kan ik een wirelessly laden telefoon die het draadloze laden niet steunt?

Het hangt af. Om een telefoon wirelessly te laden die het draadloze laden niet heeft, hebt u een geval voor uw telefoon nodig die het draadloze laden steunt. Maak het het laden van Qi draadloze telefoongeval vast en het draadloze laden wordt toegelaten voor uw telefoon.

 

Q: Is mijn apparaat compatibel en heeft mijn telefoon ingebouwde Qi-verenigbaarheid?

A: Kom te weten als uw smartphone is of met de Qi-norm kan compatibel worden gemaakt.

 

Q: Waarom houdt mijn Apple-iPhone op ladend alvorens het 100% bereikt?

A: Sinds iOS 13 werd vrijgegeven werd een nieuwe eigenschap geïntroduceerd: „Geoptimaliseerde Batterij die“ laden. Deze eigenschap is ontworpen om de levensduur van de batterij te verhogen. De software gebruikt machine lerend om een spoor van uw het laden gewoonten te houden en wacht klaar zijn met het laden van afgelopen 80%. Terwijl het Geoptimaliseerde Batterij Laden nuttig kan zijn, heeft het nadelen betreffende het hebben van uw die batterij volledig op de vraag wordt geladen.

 

Q: Wanneer ik mijn apparaat op de lader plaats, begint het laden niet. Wat kan ik doen?

A: Gelieve te zorgen het apparaat ervoor u het draadloze laden van steunenqi gebruikt.

 

Q: Kan ik mijn telefoongeval in bijlage terwijl het laden verlaten?

A: Ja, te hoeven u niet om uw geval te verwijderen alvorens te laden. Het draadloze laderswerk met de meeste lichtgewichtgevallen (< 3="" mm="">

 

Q: Het Hoe kan ik weet mijn apparaat laadt?

A: Als uw apparaat laadt, verschijnt het het laden symbool op het scherm van uw apparaat of u zult een (geleid) laden licht op uw apparaat zien. De meeste draadloze laders hebben een LEIDEN licht dat erop wijst ook dat uw apparaat met succes wordt geladen.

 

Q: Kan ik veelvoudige apparaten op één draadloze lader tegelijkertijd laden?

A: Ja, ontwikkelde het draadloze laders voor zowel individueel als gedeeld gebruik. Afhankelijk van het model, kunt u één of twee telefoons wirelessly laden tegelijkertijd door hen naast elkaar op het dubbele het laden stootkussen te plaatsen.

 

Q: Hoe zou ik mijn telefoon op de lader moeten plaatsen?

A: Plaats gezicht-omhoog uw telefoon op de draadloze lader. Voor optimale prestaties, zorg ervoor het in het midden van de lader wordt geplaatst.

 

Q: Wat gebeurt als ik een stuk van metaal op de lader zette?

A: De lader begint niet te laden. De zender van een draadloos het laden systeem kan ontdekken als een stuk van metaal op zijn oppervlakte wordt gevestigd.

 

Q: Is het draadloze laden veilig?

A: De draadloze het laden systemen moeten een reeks regels en verordeningen uitvoeren met betrekking tot elektromagnetische interferentie (EMI/EMC), soms ook genoemd „radiostoring“, en magnetische velden. Alle producten ontmoeten deze regels en verordeningen en qi-verklaard.

 

Q: Is het gevaarlijk gebruik een draadloze lader die niet wordt qi-verklaard?

A: Het zou kunnen zijn. De draadloze laders moeten verscheidene veiligheidsmaatregelen uitvoeren. De draadloze laders die niet worden qi-verklaard kunnen alle verplichte en noodzakelijke veiligheidseigenschappen niet uitgevoerd hebben.