Ecomach Imp & Exp Co., LTD 86-135-1076-5230 peter@ecomachcn.com
Magnetic Iphone Wireless Chargers For IPhone 11

De magnetische Draadloze Laders van Iphone voor IPhone 11

 • Hoog licht

  de Draadloze Laders van 2A Iphone

  ,

  Magnetisch Draadloos Ladersiphone 11

  ,

  de Draadloze Laders van 100g Iphone

 • Type
  Draadloze Ladersiphone
 • Materiaal
  PC+ABS
 • Kleur
  Witte zwarte,
 • Gebruik
  iPhone, iWatch, AirPods
 • Inputvoltage
  9V/2A
 • Outputvoltage
  9V/2A
 • Outputmacht
  15W
 • Connectiviteit
  Bluetooth
 • Productgrootte
  112*70*120mm
 • Verpakkingsgrootte
  180*20*170mm
 • Gewicht
  100g
 • Afmetingen (mm)
  100*100*6mm
 • OEM/ODM
  ja
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  ECO
 • Certificering
  CE, ROHS, UL, QI
 • Modelnummer
  EA5003
 • Min. bestelaantal
  100
 • Prijs
  USD14.99-29.99/Unit
 • Verpakking Details
  Dozen
 • Levertijd
  12-23 dagen
 • Betalingscondities
  T/T, Western Union, Paypal
 • Levering vermogen
  157800

De magnetische Draadloze Laders van Iphone voor IPhone 11

Magnetisch Draadloos Ladersiphone 11

 

Productdetail:

 

1. Multi-bescherming: Snel het laden draadloos ladersontwerp. Met te sterke intensiteitbescherming, overvoltagebescherming en over--temperatuurbescherming evenals buitenlandse objecten opsporingsfunctie, kan het het overbelasten van schade van materiaalbatterij verhinderen. De ladersbasis is uitgerust met een het luchten gat om het veilige laden van het apparaat te verzekeren.

 

2. Innovatief Ontwerp: De het ontdekken afstand van telefoon het draadloze laden is 26mm, te installeren gelieve geen beschermende dekking die dikker dan 3mm wanneer u die laden. gelieve ervoor te zorgen de telefoon volledig de draadloze lader contacteert of het niet zal laden. Nota: De draadloze laderspost is niet uitgerust met de draadloze lader van het appelhorloge, kunt u originele lader in dit product, dan last Airpods en Iwatch via USB-poorten bij de bodem installeren.

 

Type:

Draadloze Lader, 3 in 1 Draadloze het Laden Post

Gebruik:

Mobiele Telefoon

Materiaal:

Het Vuurvaste Materiaal van PC, ABS, het Vuurvaste Materiaal van PC, ABS

Bescherming:

Kortsluitingbescherming, Met lage spanning, het Overbelasten, Te sterke intensiteit, Overvoltage

Steunen Zonne-energie

Nr

Productnaam

Qi Draadloze Lader

Certificaat

QI CE-FCC ROHS

USB-poort

1 x-Micro Usb

Kleur

Zwart Wit

Toepassing

Slimme Mobiele Telefoon

MOQ

5 PCs

Gewicht

100g

Afmetingen (mm)

100*100*6mm

OEM

De Druk van het douanemerk

 

3. Brede Verenigbaarheid: Steun mobiele telefoons met het draadloze laden, compatibel met iPhone 13/1211/11 Pro/11 Promax/xs Max/XS/XR/X/8/8 plus; Samsung S10/S9/S9+/S8/Note 9, en S. Works perfect met Apple-Horlogereeks 5 4/3/2/1 (Behoefte om originele Lader in dit produc te installeren), Apple AirPods 1/2 en AirPods Pro (niet draadloos)

 

4. de Lamp van 5 kleurennice & slaap-Vriendschappelijk: Is de Aqonsie multifunctionele lader met een aanraking-geactiveerde schemerlamp groot voor het ontspannen van achtergrondverlichting en voor u om van het leven beter te genieten. Druk enkel de knoop om het nachtlicht aan te zetten en het witte licht aan te steken, de bovenkant onttrekken om andere vier kleuren van een knevel te voorzien: blauw licht, rood licht, groen licht, hemel blauw licht aangezien u houdt van. Gelieve van nota te nemen: Het nachtlicht zal niet automatisch aanzetten, moet u manueel aanzetten inschakelt de rechterkant van het nachtlicht.

 

5. Het verticale & Horizontale Laden voor Uw Keus: Kan de speciaal ontworpen hoog rendement dubbele rol uw telefoons onmiddellijk ontdekken zowel verticaal als horizontaal, u laten vrij spel en werken wanneer en overal, zoals praatje, aan muziek luister, feest op films, horlogevideo, las boek, behandelt het werkkwesties zonder enige vertraging.

 

Het koelen Gatenontwerp

 

Wij verbeterden de kwestie van 3 in 1 wirelessslader worden te heet toen het laden van met opzet Koelgat bij de rug en de bodem.

Het favoriete ontwerp van huisvrouwen:

De bodem met Antislipontwerp, zal het uw telefoon tegen weg het uitglijden beschermen wanneer de lijst water heeft. De huisvrouwen kunnen rusten verzekerd om in de keuken te gebruiken

 

De magnetische Draadloze Laders van Iphone voor IPhone 11 0

FAQ

 

Q: Welke apparaten werken met het?

A: De compatibele apparaten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Apple-iPhone en Samsung Galaxy.All andere qi-Compatibele apparaten - raadpleeg gelieve uw apparatenhandboek of de fabrikant te contacteren als u onzeker bent als uw apparaat met het Draadloze Laden van Qi compatibel is

 

Q: Is de verpakking rekupereerbaar?

A: Ja. Wij zijn trots om te zeggen dat al onze verpakking rekupereerbare 100% is, zodat kunt u van grote producten genieten zonder de planeet te kwetsen.

 

 

Q: Zal het mijn AirPods of AirPods pro laden?

A: Ja, zal het uw AirPods (met Draadloos het Laden geval) en AirPods Pro laden. Een volledige last neemt tussen 3-5 uren.

 

Q: Is het draadloze laden veilig?

A: Het stelt geen bepaald risico voor. Is de dalings Draadloze Lader getest door een onafhankelijk laboratorium en geweest Ce, FCC, en verklaarde Qi.

 

Q: Is het draadloze laden sneller dan ladend via een kabel?

A: Het getelegrafeerde laden is nog een beetje sneller dan draadloos.

 

Q: Wanneer ik gebruik daling draadloze lader, hoe ik kan vertellen als mijn apparaat laadt?

A: Uw apparaat zou een indicator moeten hebben of het bericht om u te laten het weten het laadt. Als een bericht niet opduikt, controleer het batterijsymbool bij de bovenkant van het scherm om te zien of wijst het erop dat het laadt. Bovendien heeft de Dalings Draadloze Lader een LEIDEN licht op de voorzijde die zal zijn terwijl het apparaat laadt.

 

Q: Zal het mijn telefoon laden terwijl het in een geval is?

A: Dat hangt van het ontwerp van het geval af, maar is de Dalings Draadloze Lader volledig - compatibel systeem met elk van onze gevallen. Als uw non-Native Unie geval eenvoudig een beschermend geval is, zolang zijn achterpaneel neen dikker is dan 3mm, het draadloze zou laden boete moeten werken. Nochtans, als het achterpaneel dikker is, of als het geval een batterij of ander metaal bevat, kan het de telefoon verhinderen wirelessly te laden.

 

Q: Omvat het een krachtbron?

A: Nr, het omvat een 6,5 voet roestvrij staal USB-a aan Kabel USB-c. U zult de lader in een krachtbron moeten stoppen USB-a. Wij adviseren hoogst onze Slimme Lader, of Slimme Lader 4 voor hoge snelheid ladend in een bijkomende stijl.

 

 

 

Q: het de overdracht van steungegevens?

A: Nr, het draadloze laden niet in het algemeen de overdracht van steungegevens.