Ecomach Imp & Exp Co., LTD 86-135-1076-5230 peter@ecomachcn.com
9V 2A Multi Function Wireless Charger For Smart Phone Watches Headsets

Multi de Functie Draadloze Lader van 9V 2A voor de Hoofdtelefoons van Smartphonehorloges

 • Hoog licht

  Draadloze lader van de smartphone de multifunctie

  ,

  de functie van 9V 2A multi het laden tribune 3 in 1

  ,

  de multihoofdtelefoons van de functie draadloze lader

 • Type
  Desktop Draadloze Lader
 • Materiaal
  PC+ABS
 • Gebruik
  Celtelefoon, iWatch, Hoofdtelefoon
 • Compatibel apparaat
  iPhone & Samsung
 • Kleur
  Witte zwarte,
 • Inputhaven
  Type C
 • Functie
  QI
 • Inputvoltage
  9V/2A
 • Outputvoltage
  9V/2A
 • outputmacht
  15W
 • Connectiviteit
  Bluetooth
 • Oem/odm
  Ja
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  ECO
 • Certificering
  CE, ROHS, UL, QI
 • Modelnummer
  EA2016
 • Min. bestelaantal
  100
 • Prijs
  USD14.99-29.99/Unit
 • Verpakking Details
  Dozen
 • Levertijd
  15-24 dagen
 • Betalingscondities
  T/T, Western Union, Paypal
 • Levering vermogen
  198000

Multi de Functie Draadloze Lader van 9V 2A voor de Hoofdtelefoons van Smartphonehorloges

Multifunctie Draadloze Lader voor Smartphone, Horloges, Hoofdtelefoons

 

Productdetail:

 

1. VOOR ALLEN, Efficiënt en Schoon: Niet alleen appel het laden qi-laat de post, dit 3 in 1 Draadloze het laden poststeun allen telefoons, Apple-Horloge (S2-S5) toe en die Airpods (2, Pros) gelijktijdig, enkel plaats uw telefoon/iWatch/Airpods op de het laden oppervlakte, knoeit kabels (voor telefoon case≤5mm of geen geval niet meer worden geadviseerd)

 

2. Het sterke Magnetische Laden: Deze het laden gebieden zijn ingebouwde sterke magneten, enkel plaats uw iPhone 12/13reeks over de het laden tribune, zal het automatisch het het laden gebied voor het nauwkeurige en efficiënte laden richten. Niet meer het teruggaan en vooruit om de beste het laden vlek te vinden. Voeg „Magnetische Universele Rings (omvatten niet,)“ toebehoren toe, laat alle draadloze het laden telefoons kan magnetische draadloze die machtsbank (Suggestie op buiten geval wordt geïnstalleerd) gebruiken

 

Compatibel Apparaat

iPhone & Samsung

Speciale Eigenschap

Reis, Kortsluitingbescherming, snel Ladend, het Laden Indicator, Verklaarde Qi

Schakelaartype

Draadloos

Wattage

7,5 watts

Inputvoltage

12 volts

Kleur

Zwart

Huidige Classificatie

2 ampèren

Gewicht

100g

Afmetingen (mm)

100*100*6mm

OEM

De Druk van het douanemerk

Productgrootte

112*70*120mm

Verpakkingsgrootte

180*20*170mm

Kartongrootte

38*21.5*36cm

 

 

3. Qi-verklaarde & Veelvoudige Bescherming: Onze draadloze die het laden van JoyGeek tribune door Qi wordt verklaard, van ABS materiaal wordt gemaakt dat vuurvast is brengt uw apparaten veelvoudige bescherming als objecten opsporing, temperatuurcontrole, overvoltage, kort:sluitenbescherming, en meer. Bovendien, wij hebben zorgvuldig sommige gaten van de hittedissipatie op de rug ontworpen, die hitteopeenhoping kan verminderen en uw apparaten beschermen wanneer het laden.

 

4. Vriendschappelijk telefoongeval: Onze draadloze iPhonelader kan uw telefoon normaal laden dik de telefoongeval zelfs als van 5 mm (0,2 binnen), zoals vlot siliconegeval, vlot duidelijk geval en officieel magnetisch geval. Maar het metaalgeval, het magnetische stootkussen, de creditcard, de grepen & de tribunes en het geval met een dikte groter dan 5 mm (0,2 binnen) zullen zich in het laden mengen. Gelieve te stijgen deze gevallen op wanneer het laden.

 

5. HOOG - KWALITEITS DRAADLOZE LADER: Onze Draadloze lader krast geen iPhone/iwatch/airpods om het scherm of de randen te blokkeren wanneer het laden van het apparaat. De het laden tribune verbergt iWatch en AirPods Prokabels, besparend u plaats op uw bureau. (lasten direct door gevallen, Rubber/plastic/TPU-gevallen minder dan dikke 5mm slechts. De magnetische en de metaalgehechtheid of kaarten zullen zich in het laden mengen).

 

Het veilige Laden

Het niet wordt veiliger dan dit. Het het laden signaal gaat door de meeste smartphonegevallen tot 0.25in.

het draadloze laden is niet compatibel met metaalgevallen.

 

Het efficiënte Koelen

Een ingenieuze manier om uw het laden post te houden werkend in munt, oorspronkelijke voorwaarde. Het verhindert uw apparaten te oververhitten en verzekert voor de komende jaren optimale het laden prestaties.

 

Ook met inbegrip van de gefluister-stille, slaap-vriendschappelijke openingen van de hittedissipatie die uw apparaat koel houden, en verhinder het oververhitten.

 

De gemakkelijke daling en gaat plaatsing.

Geen het ergeren, gevaarlijke koorden.

Multi de Functie Draadloze Lader van 9V 2A voor de Hoofdtelefoons van Smartphonehorloges 0

 

FAQ:

 

Q: wat draadloos en hoe laadt werkt het?

A: Het draadloze laden is de machtsoverdracht van één voorwerp aan een andere zonder de middelen van draden en koorden die direct in uw apparaat gaan. U kunt uw smartphone, bijvoorbeeld, of een ander elektronisch apparaat aanvulling dat de eigenschap van wirelessly het laden heeft, gewoonlijk genoemd „qi-Ladend“ (uitgesproken „chee“). Een draadloze lader wordt soms bedoeld als draadloze het laden basis of draadloos het laden stootkussen. Het heeft tot één of andere krachtbron zoals de USB-poort van uw computer of muuradapter vastgehaakt.

 

Q: Is het een machtsbank voor uw telefoon?

A: Een machtsbank voor smartphones is gewoonlijk een draagbare batterijlader met een koord om in uw telefoon te stoppen. De draadloze laders, echter, stoppen niet in uw telefoon. Dat is het gemak van het.

 

Q: Ik zie nog een draad met de draadloze lader wordt verbonden die. Wat is het punt als er nog een koord is?

A: Ja, is dat juist. Tenzij het als de Prelude is moet het draadloze het laden stootkussen met een krachtbron worden verbonden.

 

Q: Wordt het draadloze laden betrekking gehad op WiFi?

A: No.WiFi heeft niets met het draadloze laden in dit te doen

context. Het draadloze laden is een manier voor uw apparaat om batterijmacht te krijgen. Wifi is de manier uw apparaat Internettoegang krijgt.

 

Q: Hoe vergelijken de draadloze laders in snelheid bij het conventionele getelegrafeerde laden?

A: Hier is een nuttige die grafiek op een recente studie wordt gebaseerd vergelijkend de het laden snelheid voor iPhone X en andere recente iPhonemodellen, met verschillende macht sources.5W - het Conventionele Laden/7.5W - snel-Ladend.

 

Q: Kan ik mijn geval met het draadloze laden gebruiken?

A: Ja kunt u, zolang het een geen metaal of magneet ingebed daarin heeft. En gevallen meer dan dikke 5mm zullen de frequentie van machtsoverdracht en of het het laden proces vertragen belemmeren of het totaal blokkeren.

 

Q: Wat draadloos laadt?

A: Ook gekend als het aanleidinggevende laden, is het een andere manier om uw smartphone, toebehoren, of ander compatibel apparaat te laden. Eenvoudig plaats het op een draadloos het laden apparaat – het elimineert de behoefte om kabels te laden.

 

Q: Is het draadloze laden veilig?

A: Het stelt geen bepaald risico voor. Is de dalings Draadloze Lader getest door een onafhankelijk laboratorium en geweest Ce, FCC, en verklaarde Qi.

 

Q: Is het draadloze laden sneller dan ladend via een kabel?

A: Het getelegrafeerde laden is nog een beetje sneller dan draadloos.

 

Q: Wanneer ik gebruik daling draadloze lader, hoe ik kan vertellen als mijn apparaat laadt?

A: Uw apparaat zou een indicator moeten hebben of het bericht om u te laten het weten het laadt. Als een bericht niet opduikt, controleer het batterijsymbool bij de bovenkant van het scherm om te zien of wijst het erop dat het laadt. Bovendien heeft de Dalings Draadloze Lader een LEIDEN licht op de voorzijde die zal zijn terwijl het apparaat laadt.