Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Ecomach Imp & Exp Co., LTD 86-135-1076-5230 peter@ecomachcn.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Kunnen nieuwe 3 van Logitech in-1 het laden post sap omhoog uw iPhone, Apple-Horloge en AirPods simultanously

Kunnen nieuwe 3 van Logitech in-1 het laden post sap omhoog uw iPhone, Apple-Horloge en AirPods simultanously

June 6, 2021

Bodemlijn: Logitech is een beetje laat aan het spel aangezien verscheidene andere merken multi-apparaat het laden reeds posten op de markt hebben. Mophie, Belkin en Scosche, bijvoorbeeld, hebben zelfs hun producten op aanbieding in de online opslag van Apple. De de de naamerkenning en reputatie van Logitech, echter, konden het een been op de concurrentie onder kopers opgeven die nog niet de sprong hebben gemaakt aan het draadloze laden.

Apple miste een vrij grote kans toen het zijn AirPower het laden post annuleerde. Dit verliet de deur brede open voor derde bijkomende makers om hun eigen alternatieven te bewerken en dat is precies wat tijdens het afgelopen jaar is gebeurd.

De recentste multi-apparaat het laden post om onderaan de pijp te komen komt hoffelijkheid van Logitech in de vorm van een nieuw 3-in-1 draadloos het laden dok geschikt om uw iPhone, AirPods en Apple-Horloge gelijktijdig te laden aan. In tegenstelling tot de voorgestelde oplossing van Apple, heeft het aanbieden van Logitech een aangewezen vlek voor elk apparaat in uw stal - het horloge hangt op een wapen, zit de telefoon omhoog in een wieg en AirPods legt vlakte naast het.

Logitech zei het dok werd verfijnd voor iPhones tot 7.5W te leveren van snel-laadt macht maar ook compatibel met niet-Apple, qi-Toegelaten apparaten van bedrijven zoals Samsung, Google en LG, onder andere is.

Logitech dreef 3 aan in-1 Dok „spoedig“ bij een MSRP van $129,99 komt. Het zal in uw keus van grafiet of witte kleurenschema's worden aangeboden.