Hoogst voorzien: Houdt u van uw buitensporig nieuw iPhone 12 maar worstelend juiced het omhoog terwijl uit en ongeveer te houden? Als zo, Apple gekregen sommige goed nieuws voor u. Vandaag beginnend, kunt u winkelhaak een MagSafe-Batterijpak voor $99. Zoals de naam impliceert, is het een magnetische batterij die aan de rug van uw telefoon voor „veilige en betrouwbare“ radio ladend geen kwestie vastmaakt waar u bent.

Om duidelijk te zijn, is het MagSafe-Batterijpak niet hetzelfde ding zoals specifiek Apple, stop-aangedreven MagSafe-Lader. Dat product is minder dan de helft van de prijs (bij $39) en om op uw bureau of wat andere statische oppervlakte ontworpen te zitten.

Het Batterijpak, anderzijds, wordt hoofdzakelijk bedoeld voor op-de-gaat batterij hoogste-UPS. U kunt het in gestopt en zitting op uw bureau voor een gelijkaardig effect technisch houden aan het gewone MagSafe-apparaat, maar dat is waarschijnlijk niet de ideale manier om het te gebruiken.

Het MagSafe-Batterijpak heeft slechts één 1,460mAh-capaciteitsoptie, zodat zal het niet vrij aan volledig sap omhoog genoeg uw iPhone 12 zijn terwijl uit op de stad, en het langzaam bij enkel 5W wanneer gebruikt zonder een adapter zal laden. Als u wenst om het met een muuradapter te verbinden, het laden zullen de snelheden stijgen, maar u zult één moeten afzonderlijk kopen -- en Apple adviseert u dit doet.

laatste bedrijfsnieuws over De aanbiedingen van het de Batterijpak van MagSafe van Apple op-de-gaan het draadloze laden voor $99  1

Momenteel, kost een Apple-Gemerkte de machtsadapter van 20W USB-c $20 op de website van het bedrijf. Natuurlijk, is de USB-c kabel zelf niet inbegrepen in dat pakket, zodat zult u nog eens $20 moeten uit schillen als u een officiële versie van dat wilt. Alles bij elkaar, als u met slechts officiële Apple-producten verkiest te gaan, bent u het waarschijnlijke gaan rond $140 aan het MagSafe-Batterijpak besteden en zijn „geadviseerde“ toebehoren, die u reeds hebben thuis niet de laatstgenoemden veronderstellen.

Dat moet niet zeggen het apparaat niet het geld, natuurlijk waard is. Dat moet voor u beslissen. Één ding is bepaald, niettemin: Apple-de fans hebben op een draagbare kabel-vrije telefoon het laden oplossing aangedrongen sinds de MagSafe-productregel vorig jaar werd doen herleven. En natuurlijk, is klassieke geschikt-en-afwerking van „Apple“ aanwezig hier: het alle-witte ontwerp van het Batterijpak is aantrekkelijk en waarschijnlijk goed aan paar met een verscheidenheid van verschillend-gekleurde iPhone 12s (en hun gevallen).