Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Ecomach Imp & Exp Co., LTD 86-135-1076-5230 peter@ecomachcn.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Een draadloze toekomst? Reasonance pronkt met zijn draadloze TV bij CES 2021

Een draadloze toekomst? Reasonance pronkt met zijn draadloze TV bij CES 2021

March 24, 2022

Toekomstgericht: Één van de vele dingen CES 2021 heeft getoond is enkel hoe de snelle TV-technologie vooruitgaat, maar deze televisies moeten nog in een afzet worden gestopt. Nochtans, zegt één bedrijf het eerste „echt draadloze TV van de wereld heeft; “ geen vereiste machtskoorden.

Draadloze TV Reasonance nam aan CES 2021 is nog een prototype, hoewel het een glimp van een toekomst kon aanbieden waar meer apparaten wirelessly zonder het moeten het laden posten fysisch raken worden aangedreven.

De 40 duimtelevisie krijgt zijn macht gebruikend „geavanceerde magnetische resonantie,“ die op klassieke magnetische resonantie gebaseerd is. Het biedt „hoge prestaties in macht, efficiency, overdrachtafstand, en ontwerpvrijheid aan,“ volgens het bedrijf.

Het het laden systeem heeft een overdrachtafstand van 50cm (rond 20 duim), en de gebruikers moeten niet zich over verkeerde opstelling en hoekveranderingen ongerust maken veroorzakend problemen. Reasonance zegt het integreren van het in de muur of het meubilair zal niet de overdrachtefficiency, ook niet beïnvloeden.

Vergeleken bij andere draadloze oplossingen, is technologie van Reasonance ongeveer 80 - 90 rendabeler percent en werkt met TVs die tot 120W gebruiken.

De televisie zou als iets van jaren '50 sc.i-FI kunnen kijken toont, maar Reasonance heeft de ontvangende rol op het achterpaneel voor demonstratie slechts doeleinden geplaatst. Het eindproduct zal het geplaatst binnen TV hebben.

„Er waren weinig pogingen om een wirelessly werkende huisapparaten, zoals TVs te creëren. Samsung ging een echt draadloze TV bij CES 2020 tonen maar zij hebben hun plannen geannuleerd. Zoals zij later verduidelijkten, zou de machtsefficiency bereikte door technologie in dit stadium niet genoeg zijn om een stabiele bron van macht aan TV aan te bieden. Met onze technologie ‚echt draadloze TV‘ een werkelijkheid,‘ wordt zegt Anton Vishnevsky, de stichter en CEO van Reasonance.

Reasonance zegt het aan andere prototypen werkt, toevoegend dat de flexibiliteit van de technologie-het heeft andere toepassingen, met inbegrip van e-voertuigen-en de kosteneffectiviteit maakt draadloze toekomstig meer van een werkelijkheid.