Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Ecomach Imp & Exp Co., LTD 86-135-1076-5230 peter@ecomachcn.com
Fabrieksreis Vraag een offerte aan
Thuis -

Ecomach Imp & Exp Co., LTD Fabrieksreis

lopende band

PRODUCTIELIJN

 

ECOMACH CONSTANT HET BELEID VAN KWALITEIT EERST EN MILIEUBESCHERMING EERST HEEFT AANGEHANGEN. IN TERMEN VAN KWALITEIT, HEEFT ECOMACH DRIE KWALITEITSCONTROLEniveaus, NAMELIJK GRONDSTOFFENkwaliteitscontrole, PROCESkwaliteitscontrole EN AFGEWERKT PRODUCTkwaliteitscontrole, GOEDGEKEURD OM DE CONSISTENTIE VAN PRODUCTkwaliteit TE VERZEKEREN.

 

wij houden altijd de kwaliteit in de hoogste plaats.

 

Ecomach Imp & Exp Co., LTD fabriek productielijn 0

 

Ecomach Imp & Exp Co., LTD fabriek productielijn 1

OEM / ODM

OEM/ODM

 

ECOMACH verstrekt onderzoek en ontwikkeling, productie, aanpassing, vorm die openen en andere diensten, de bestaande vormstijlen van honderden modellen, kunnen klanten helpen de ontwikkeling van nieuwe stijlen aanpassen, tegelijkertijd in assemblage heeft de productie een rijkdom aan ervaring.

 

(1) embleemaanpassing

Waar er een gift aangepaste vraag naar klanten is, kunnen de klanten de stijl kiezen, kunnen wij de stijl ook adviseren, zijn het douaneembleem, de patronen, de reclametaal, enz., daar hoog en de lage prijsopties, klanten kunnen de stijl volgens de begroting kiezen. Het vrije ontwerp, de minimumordehoeveelheid vergt slechts dozens

 

(2) vormaanpassing

Volgens klantenvereisten om de vorm aan te passen, moet dit vormaanpassing openen, kan zachte lijm van vorm de materiële pvc, plastiek, metaal openen en andere stijlen, plastic vorm en pvc-de vorm zijn gemeenschappelijkst, vormvergelijking:

ABS plastiek:

De minimumordehoeveelheid is 500, is de tijd ongeveer 15 werkdagen, is het voordeel van de shell prijs laag, heeft shell de rang.

Het zachte rubber van pvc:

De minimumordehoeveelheid is 500, is de tijd ongeveer 5 werkdagen, kan het voordeel aangepaste diverse vormen zijn.

Metaalmateriaal:

De minimumordehoeveelheid van 300, de tijd is ongeveer 12 werkdagen, het voordeel van hoge shell rang, kan laserembleem zijn.

 

(3) verpakkingsaanpassing

De opstellingskosten zijn 320USD.MOQ zijn 500PCS.Setup-kosten niet worden geladen voor grote hoeveelheden.

R & D

   

Ons R&D-team heeft ingenieurs een slimme chipset aan de lader, die kan intelligent de stroom volgens de verschillende vermogen aanpassen die van verschillende apparaten, laden veiliger maken. De lader heeft overvoltagebescherming, te sterke intensiteitbescherming, FOD mechanisme, veelvoudige bescherming om het oververhitten, het intermitterende laden, en onderbreking van het werk te verhinderen.

 

 

Ecomach Imp & Exp Co., LTD fabriek productielijn 0